”DE GAMLE TRAVERE” INVITERER TIL 2-DAGES VANDRETUR I Ebeltoft DEN 3.- 4. JUNI 2024

   

Mandag: Vi mødes ved TST kl. 8.30 og kører i bil til Ebeltoft, hvor vi parkerer bilerne ved xxxx. Første tur er Mols Bjerge Stien - Bjergetapen på 20 km. Vi indtager vores medbragte frokost undervejs på turen. Herefter kører vi til hotellet ”Toppen af Ebeltoft” Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft, hvor der venter os en hyggelig aften med god mad og drikke samt godt samvær.

Tirsdag: Efter morgenmaden er vi friske til en ny vandretur i lokalområdet. Vi har valgt turen Mols Bjerge Stien - Gåsehage Etapen på 22 km. Den medbragte madpakke fra hotellet indtages undervejs på turen.

Der kan ske små justeringer i de planlagte vandreruter, hvis der fortsat er store vådområder ved Ahl Strand og ved Øerne og dertil kommer sværhedsgraden af de valgte ture. Vi sørger for, at turene bliver testet af i april eller maj.

Hvis vejret tillader det på førstedagen, kan vi sikkert finde en udendørs bænk i bakkerne ved hotellet, hvor vi kan nyde et glas vin.

Vi sørger for: Plaster, vand, vin, glas og snacks. Der kan reserveres enkelt- eller dobbeltværelse. INDKVARTERING / PRISER

Værelse                                        Pris                                     Aftensmad / morgenmad / madpakke Enkeltværelse:                         705,00 kr.                                                                                              345,00 kr.                   Pr. person

Dobbeltværelse                          1025,00 kr.                                  345,00 kr.         Pr. person

I prisen er inkluderet: 2-retters menu, morgenmad og madpakke på dag 2. Drikkevarer er ekskl.

Der er ingen forudbetaling til hotellet og sidste frist for annullering af værelse etc. er en måned før - uden gebyr.

Af hensyn til reservationer hos ”Toppen af Ebeltoft” ønskes der en tilmelding til Klaus eller Svend senest den 01. maj 2024.

Jetteogklaus@kabelmail.dk

svendkronborg@outlook.com

Deltagernavn samt ønsker:

Deler værelse med

 

Enkeltværelse

 

Dobbeltværelse

 

Særlige ønsker

 

Sidst men ikke mindst ALLE sørger for godt vejr og et fantastisk humør.

De bedste hilsner Klaus / Svend