Badminton – Senior

Badminton – Senior

Spiller du badminton på seniorturneringsniveau, har du ambitioner og vil du gerne blive bedre samtidig med du har det sjovt - så har vi tilbuddet til dig!

I den nye sæson vil truppen deltage med hold på både senior- og motionsplan.

Vores seniortrup har en stamme af erfarne spillere samt ny-oprykkede unge fra vores velfungerende ungdomsafdeling, hvilket dækker en aldersgruppe fra 17 til 40 år. Vi er inde i en god udvikling, der er en positiv stemning i truppen og vi værdsætter sammenholdet bredere end blot spillet på banen.

Bag det hele er der et seniorudvalg med meget engagerede spillere, som har udviklet nogle gode rammer for hold og trup. Der er mange idéer og aktiviteter i gang, og vi glæder os meget til at komme i gang med den nye sæson.

Praktiske oplysninger

TRÆNINGSTIDER 2024/25

Tirsdage kl. 18.30 - 20.00 i Tilst-hallen og Torsdage kl. 20.30 - 22.00 i Tilst-hallen

PRIS PR. HALVSÆSON med 2 træninger (tirsdag og torsdag): 1.225,- kr. opkræves i henholdsvis slutseptember og januar, excl. boldpenge (500,-).

Boldpenge bliver kun opkrævet, såfremt boldforbruget i seniortruppen overstiger det budgetterede. Budgettet er baseret på indtægtsgivende aktiviteter (e.g. sommerskole), og hvis den enkelte spiller ikke er aktiv i løbet af sæsonen bliver boldpenge opkrævet den enkelte spiller.

For motionister der spiller på gruppe 1, er det muligt at spille med til seniortræningen om torsdagen. Dette koster 625,- halvårligt, og opkræves i henholdsvis september og januar.

Træning foregår fra tirsdag, d. 13. august 2024 til og med tirsdag, d. 27. maj 2025.

Er det noget for dig at starte på holdet eller vil du blot høre mere, kan du ringe og få en snak med vores Seniorformand, Anne Agerbæk, på tlf. 22 32 69 50 eller mail til bad.seniorfmd@tst-tilst.d