Holdtilmelding

TST Svømning er en svømmeklub, hvor der er plads til alle. Vi holder til i Tilst Svømmehal, som er beliggende på Tilst Skolevej 13A, 8381 Tilst.

Al tilmelding foregår via vores online tilmeldingssystem. Her har du ligeledes mulighed for at se, hvilke hold vi udbyder, hvornår holdene starter og slutter, samt om der stadig er ledige pladser på de enkelte hold.

For at tilmelde dig et hold, skal du blot gøre følgende:

1) Klik HER for at komme til vores tilmeldingssystem
2) Opret én profil for hvert medlem, du ønsker at tilmelde
3) Find det eller de hold, du ønsker at blive tilmeldt
4) Tilmeld dig holdet og betal kontingentet online med det samme
    Er det første gang, du skal tilmelde dig, så se vores tilmeldingsguide ved at klikke HER
5) Såfremt der ikke er flere pladser på holdet, kan du tilmelde dig holdets venteliste

 

Særligt omkring oprettelse af profiler

For at kunne tilmelde dig et hold eller tilmelde dig et event, er det nødvendigt, at du har en profil i vores tilmeldingssystem. Der skal oprettes én profil på hvert familiemedlem, som skal tilmeldes et hold hos TST Svømning. Du må således ikke oprette en profil benævnt "Familien Hansen".

Hvis du f.eks. skal tilmelde din søn Peter på FRØ1-holdet, og din datter Stine på HAJ2-holdet, mens både du selv, Peter og Stine også skal tilmeldes familieholdet FAM2, så skal der oprettes én profil til Peter, én profil til Stine samt én profil til dig selv. Herefter skal Peter tilmeldes FRØ1-holdet med sin profil, Stine skal tilmeldes HAJ2-holdet med sin profil og så skal I så alle tre tilmeldes FAM2-holdet med jeres profiler.

Profilen skal indeholde oplysningerne på den person, som skal svømme på holdet/deltage i eventet. Det gælder også, selvom det er et barn, du tilmelder.