Holdtilmelding

Tst Svømning er en svømmeklub, hvor der er plads til alle. Vi holder til i Tilst Svømmehal, som er beliggende Tilst Skolevej 13A, 8381 Tilst.

Al tilmelding foregår via vores online tilmeldingssystem - det er ligeledes i dette system, du har mulighed for at se, hvilke hold vi udbyder, hvornår holdene svømmer, samt om der stadig er ledige pladser på holdet.

For at tilmelde dig et hold, skal du blot gøre følgende:

1) KLIKKE HER for at komme til vores tilmeldingssystem.
2) Opret én profil for hvert medlem  du ønsker at tilmelde (se mere herunder).
3) Find det eller de hold du ønsker at blive tilmeldt.
4) Tilmeld dig holdet og betal kontingentet online med det samme.
    Er det første gang du skal tilmelde dig - så se vores tilmeldingsguide ved at KLIKKE HER.
5) Såfremt der ikke er flere pladser på holdet, kan du tilmelde dig holdets venteliste.

 

Særligt omkring oprettelse af profiler

For at kunne tilmelde dig et hold eller tilmelde dig et event, er det nødvendigt at du har en profil i vores tilmeldingssystem. Der skal oprettes én profil på hvert familiemedlem, som skal tilmeldes et hold hos TST Svømning. Man må således ikke oprette en profil benævnt "Familien Hansen".

Hvis du f.eks. skal tilmelde din søn Peter på FRØ1-holdet, og din datter Stine på HAJ2-holdet, mens både du selv, Peter og Stine også skal tilmeldes familieholdet FAM2, så skal der oprettes én profil til Peter, én profil til Stine samt én profil til dig selv. Herefter skal Peter tilmeldes FRØ1-holdet med sin profil, Stine skal tilmeldes HAJ2-holdet med sin profil og i alle tre skal så også tilmeldes FAM2-holdet med jeres profiler.

Profilen skal indeholde oplysningerne på den person som skal svømme på holdet/deltage i eventet - dette gælder også, selv om det er et barn du tilmelder.