Så nærmer sæsonen sig for alvor sin afslutning. Sommertræning afsluttes for de flestes vedkommende i denne uge, kun seniorholdet sveder sig igennem juli måned. I bestyrelsen har vi blikket rettet frem mod sæsonopstart i august. Læs mere om næste sæson her på hjemmesiden. Og for at sige det som det er: Vi glæder os rigtig meget til august. Grunden til det er primært den optimisme, glæde, forventning og vilje til at bidrage som vi møder hos jer medlemmer i foreningen. Tak for alle gode input og fordi mange af jer lægger mange timers indsats på alle niveauer i at få tingene til at fungere. God sommer til alle og vi ses i august måned.

 

På vegne af bestyrelsen

Henrik Tvermoes
Formand

 

Nyt fra Ungdom:

 

TST Badminton kåret til årets ungdomsklub

 

I forbindelse med aktivitetsmødet i DGI Badminton 4/4 i Søften blev TST Badminton kåret til årets ungdomsklub. Vi er oprigtig stolte over den anerkendelse der ligger i denne kåring. Ungdomsudvalget og mange andre  har gennem sæsonen arbejdet målrettet på at skabe de bedst mulige rammer for ungdomsspillerne. Udfordringerne har været mange, men ved en fælles indsats er vi kommet videre. Resultaterne er til at få øje på. Vi har nu over 100 aktive ungdomsspillere i klubben. Grundet pladsmangel på de eksisterende hold, startede vi i februar måned et nyt begynderhold op, hvor der pt er 11 spillere og flere er på vej.  På hold 1 & 2 er der udover den normale træning stort fokus på supplerende fysisk og teknisk træning, som gør at spillerne virkelig flytter sig.

Det er nogle af årsagerne til, at anerkendelsen fra DGI er så fortjent. Fra bestyrelsen vil vi gerne sig tak til og hylde alle, der gør en indsats i ungdomsafdelingen. Det er i den grad teamwork, som har skabe disse resultater. Samtidig et særligt stort tillykke og en særlig tak til Jesper og Karina for alt det I gør.

 

 

                                                                                                  

 

Klubmestrene 2017/2018

 

 

 Nyt fra Seniorer:

 

 

Så fik vi endelig foreviget vores seniorhold og vores nye trøjer for sæsonen 2017/2018. Tak til vores fantastiske sponsorer: Henrik Thomsens Auto ved Autopartner, KFC Tilst og Fjerbolden. Tøjet er af mærket Victor og er leveret af Ketchersport.

 

 

 

 

Badmintons sponsorer: