Så er foråret over os og i TST badminton er det lig med klubmesterskaber. Disse blev afholdt  i weekenden 21-22 april for både motionister og ungdom. Det var som sædvanlig et par gode dage med højt humør og spillelyst. Foråret betyder jo så også, at sæsonen lakker mod enden. Sæsonens holdkampe er rundet af med deltagelse i landsmesterskaberne for flere hold og et hold skal i vælten kommende weekend. Det er super at TST badminton på den måde er synlig rundt omkring. Tak til alle jer der i det daglige involverer jer i at få ting til at ske. I er med til at sikre de rammer, som vi synes der skal være omkring en klub som vores.

På vegne af bestyrelsen

Henrik Tvermoes
Formand

 

Nyt fra Ungdom:

 

TST Badminton kåret til årets ungdomsklub

 

I forbindelse med aktivitetsmødet i DGI Badminton 4/4 i Søften blev TST Badminton kåret til årets ungdomsklub. Vi er oprigtig stolte over den anerkendelse der ligger i denne kåring. Ungdomsudvalget og mange andre  har gennem sæsonen arbejdet målrettet på at skabe de bedst mulige rammer for ungdomsspillerne. Udfordringerne har været mange, men ved en fælles indsats er vi kommet videre. Resultaterne er til at få øje på. Vi har nu over 100 aktive ungdomsspillere i klubben. Grundet pladsmangel på de eksisterende hold, startede vi i februar måned et nyt begynderhold op, hvor der pt er 11 spillere og flere er på vej.  På hold 1 & 2 er der udover den normale træning stort fokus på supplerende fysisk og teknisk træning, som gør at spillerne virkelig flytter sig.

Det er nogle af årsagerne til, at anerkendelsen fra DGI er så fortjent. Fra bestyrelsen vil vi gerne sig tak til og hylde alle, der gør en indsats i ungdomsafdelingen. Det er i den grad teamwork, som har skabe disse resultater. Samtidig et særligt stort tillykke og en særlig tak til Jesper og Karina for alt det I gør.

 

 

                                                                                                  

 

Klubmestrene 2017/2018

 

 

 Nyt fra Seniorer:

 

 

Så fik vi endelig foreviget vores seniorhold og vores nye trøjer for sæsonen 2017/2018. Tak til vores fantastiske sponsorer: Henrik Thomsens Auto ved Autopartner, KFC Tilst og Fjerbolden. Tøjet er af mærket Victor og er leveret af Ketchersport.

 

 

 

 

Badmintons sponsorer: