Nyheder fra Badminton

 

 

 

Tilsthallen er nu klar igen og motionsgruppe 4 der har været lukket p.g.a. vandskaden starter op igen

                             Torsdag d. 16 november kl. 19.00 til 20.30

Denne meddelelse er en appel og sendes til alle medlemmer i tst badminton fordi vi ved at det er svært at starte noget op midt i sæsonen.

Kender i nogen i jeres omgangskreds som kunne tænke sig at begynde igen eller blot prøve at spille rigtig badminton -og ikke blot ”havebadminton” som alle har prøvet- så henvis dem til motionsgruppe 4 nu.

Hvad er der særligt ved motionsgruppe 4.

Ideen med den var fra begyndelsen  at starte langsomt op så man ikke bliver skadet af de uvante bevægelser og lære gamle og nye ting.

Der startes med en kort opvarmning på 5-7 min.  Så instruktion i forskellige slag f.eks. serv 10-15 min. Derefter spil på reduceret bane med forskellige greb og forskellige makkere. Så spiller vi 2 runder rigtig badminton og slutter af med udstrækning.

3Der er normalt 2 instruktører til stede som vejleder og styrer spillet.

Voksenbadminton

Som noget nyt kører vi efter et nyt koncept voksenbadminton som DGI har introduceret. Det kan kort beskrives som Flexifjer ( uforpligtende gruppespil) med instruktion. Der er altså mere instruktion end der har været tidligere.

Motionsgruppe 4 er den eneste der kører på denne måde og meget få klubber tilbyder noget tilsvarende. Blandt motionister er det en sjældenhed. Normalt mødes man varmer selv (måske) op og spiller bare. Det er fint hvis man er i træning til det.

Motion 4 er ikke en ren begyndergruppe.

Der er medlemmer på gruppen som har spillet der i mange år.

Man er ikke låst fast på gruppe 4. Hvis og når niveauet er til det bliver man tilbudt en plads på en af de andre grupper.

Vi håber at se alle de gamle og mange nye på torsdagene fremover. Det er til reduceret kontingent for denne sæson. For nye er der en gratis prøvetime.

Mvh

Anne-Lise Pedersen og Jørn Gilsaa

2094 0773 og 2065 4771.

 

 Nyt fra Seniorer:

I weekenden d. 11 - 12/11  var det seniors tur til at være til stævne ☺️🏸 der var 7 seniorer med til seniorturnering i Grindsted ☺️
Der blev spillet en masse gode kampe og kæmpet for sejr. Det blev til en 1 plads til Stefanie Nielson i single i c-rækken og en 2 plads til Thor Christtreu i herredouble i a-rækken 🙌🏻☺️

 

 

 

 

 

Så fik vi endelig foreviget vores seniorhold og vores nye trøjer for sæsonen 2017/2018. Tak til vores fantastiske sponsorer: Henrik Thomsens Auto ved Autopartner, KFC Tilst og Fjerbolden. Tøjet er af mærket Victor og er leveret af Ketchersport.

 

 

 

 

Badmintons sponsorer: