Sæsonen er i fuld gang.

I takt med at mørket sænker sig stiger aktiviteten på badmintonbanerne. Ungdom har i løbet af en måned afviklet et stævne med omkring 250 kampe samt gennemført den årlige tur til Bov med deltagelse i stævne der. Begge dele med gode resultater til klubbens spillere og ikke mindst en anerkendelse fra turneringsledelsen i Bov, som havde bemærket et godt socialt fællesskab og vilje til at bakke hinanden op blandt TST spillerne.
Vores førstehold spiller tætte kampe i serie 1 og 2 og 3 holdet er nu også kommet i gang med holdkampe. Det samme er vore motionshold. Glæden ved spillet og det sociale samvær går igen på alle niveauer, ikke mindst søndag formiddag blandt de yngste der spiller miniton. Ifølge flere forældre ugens højdepunkt for børnene, som bare vil afsted. Ja man kan i sandhed sige, at vi i TST spiller på flere strenge :-)

Henrik Tvermoes

Formand, TST Badminton

 

Tilbud fra Motion:

Vil du/I også prøve, at spille badminton? Det er aldrig for sent at prøve, og der er mulighed for at få en prøvetime på tst’s motinshold for begyndere/lettere øvede voksne torsdage kl. 19 - 20:30. Kom frisk!!!
Kontakt Kirsten på 40431772 for nærmere info.

Mvh Marie Christtreu


 

Nyt fra Ungdom:

 

TST Badminton kåret til årets ungdomsklub

 

I forbindelse med aktivitetsmødet i DGI Badminton 4/4 i Søften blev TST Badminton kåret til årets ungdomsklub. Vi er oprigtig stolte over den anerkendelse der ligger i denne kåring. Ungdomsudvalget og mange andre  har gennem sæsonen arbejdet målrettet på at skabe de bedst mulige rammer for ungdomsspillerne. Udfordringerne har været mange, men ved en fælles indsats er vi kommet videre. Resultaterne er til at få øje på. Vi har nu over 100 aktive ungdomsspillere i klubben. Grundet pladsmangel på de eksisterende hold, startede vi i februar måned et nyt begynderhold op, hvor der pt er 11 spillere og flere er på vej.  På hold 1 & 2 er der udover den normale træning stort fokus på supplerende fysisk og teknisk træning, som gør at spillerne virkelig flytter sig.

Det er nogle af årsagerne til, at anerkendelsen fra DGI er så fortjent. Fra bestyrelsen vil vi gerne sig tak til og hylde alle, der gør en indsats i ungdomsafdelingen. Det er i den grad teamwork, som har skabe disse resultater. Samtidig et særligt stort tillykke og en særlig tak til Jesper og Karina for alt det I gør.

 

 

                                                                                                  

 

Klubmestrene 2017/2018

 

 

 Nyt fra Seniorer:

 

 

Så fik vi endelig foreviget vores seniorhold og vores nye trøjer for sæsonen 2017/2018. Tak til vores fantastiske sponsorer: Henrik Thomsens Auto ved Autopartner, KFC Tilst og Fjerbolden. Tøjet er af mærket Victor og er leveret af Ketchersport.

 

 

 

 

Badmintons sponsorer: