Badminton – Senior

 

Spiller du badminton på seniorturneringsniveau, har du ambitioner, vil du gerne blive bedre - så har vi tilbuddet til dig!

Vores seniortrup har en fast stamme af erfarne turneringsspillere samt nyoprykkede unge fra vores velfungerende ungdomsafdeling. Vi er inde i en god udvikling, der er en positiv stemning i truppen, en god træner, Thor, som fortsætter det gode arbejde i den kommende sæson. Thor har stor erfaring i at udvikle den enkelte spiller og samtidig få det bedste ud af hold og trup.

Træningen og kampene foregår i Tilst-hallen, og i den nye sæson vil der være hele 3 ugentlige træningspas. Den nye træning kommer til at ligge om fredagen i tidsrummet 17.30 - 19.00, og der vil her blive sat fokus på den mere tekniske del af spillet.

Bag det hele er der et seniorspilleudvalg, som har udviklet nogle gode rammer for hold og trup. Der er mange idéer og visioner i gang, så vi glæder os meget til at komme i gang med den nye sæson.

Seniortruppens nye fest- og arrangementsudvalg har til opgave at gøre de sociale rammer og den allerede gode stemning endnu bedre. Med en veloplagt trup og et engageret udvalg er vi sikre på succes.

I den nye sæson vil truppens førstehold deltage i Serie 1 – og med de allerede mange dygtige spillere og de mange nye, ser vi frem til udfordringen. Herudover vil vi også deltage med minimum 1 hold i enten motion eller senior.

 

 

Mere om Thor

Thor har tidligere haft ansvaret som divisionstræner og ungdomselitetræner i andre klubber og med gode resultater. Han fortsætter i næste sæson, og det er vi meget glade for. Thor er 27 år og er selv aktiv spiller med erfaring fra bl.a. 2. Division – vi er stolte af, at han i den nye sæson også indgår som spiller i truppen. Som noget nyt vil Thor efter sommerferien tilbyde privat træning til dem, der har lyst til endnu mere badminton.

 

TRÆNINGSTIDER:

Tirsdage kl. 18.30 - 20.00 i Tilst-hallen

Torsdage kl. 20.30 - 22.30 i Tilst-hallen

Fredage kl. 17.30 - 19.00 i Tilst-hallen

PRIS PR. SÆSON med 2 træninger (tirsdag og torsdag): 1.650,- incl. bolde.

PRIS PR. SÆSON med 3 træninger (tirsdag, torsdag og fredag): 2.100,- incl. bolde.

 

FØRSTE TRÆNING: Tirsdag d. 8. august 2017.

SIDSTE TRÆNING: Torsdag d. 26. april 2017, med mulighed for at forlænge sæsonen frem til 31. maj 2017, hvis interessen er der - og det var den i sidste sæson!

KONTAKT SENIOR: Kasper Anker tlf. 28 92 13 63 og Thor Christtreu tlf. 22 53 33 08.

 

tst badminton har personlig tilmelding af nye medlemmer såfremt det ønskes

Tirsdag d. 9 august fra kl. 17.00 til 18.00 i tst Aktivcenterets Cafe.