Så er vi igang og har været ude i havet første gang

Første gang med OWS [Open Water Swimming] for nogles vedkommende og alt i alt en overordentlig god dag på Moesgaard strand med klubben.

Vi har i denne uge haft de første ture i bølgen blå for i år, og for nogles vedkommende har det været første gang de har været i den store balje, med alt hvad dertil hører af tanker. 

Vi var d. 27. maj ved Moesgaard hvor vi prøvede kræfter med OWS, som er noget helt andet end at ligge i en svømmehan og tage baner, og eftersom vi har meget forskellig erfaring med sporten er netop sådanne ture gode for både fællesskabet og træningen i sin helhed. Vejret var med os og viste sig fra sin bedste side, da der var cirka 27 grader og kun en let pålandsvind, der gav lidt bølger i vandet, men fordi temperaturen var så høj, kunne det mærkes i vandtemperaturen, da vi tidligere på ugen havde været inde på havbanen, der var lidt af en kølig oplevelse. 
Der var som sagt nogle bølger, men ingen lod sig skræmme af dem, og alle kom i vandet og fik svømmet, hvad der var passende for dem og vi vil i løbet af sommeren tage til forskellige stande (både søer og hav), for at prøve forskellige steder af og opleve de forskelle der ligger i de to relativt forskellige discipliner. 

Vi var 4 afsted og kom alle i vandet og fik noget godt ud af turen, der alt i alt var en stor succes og efter turen i vandet stod den selvfølgelig på hygge med sodavand i solen under en skyfri himmel.

 Vi var ikke kun ude for at svømme, men også for at hygge os!Der sprintes mod stranden og 'T1'