Tilst løbere til Royal run.

Mange glade Tilst løbere, deltog i Royal run.

Der er ingen tvivl om, at der er lagt mange kræfter i Royal Run arrangement. Faktisk har vi også fra Tilstløbernes side været med til at bakke op om arrangementet. Vi har udbudt et forløb med fortræning til løbet, desværre uden at få nogle nye løbere på den konto.

Dagen startede for de fleste løberes vedkommende kl. lidt over 9, hvor vi tog bussen fra tst ind til byen. De fleste deltagere havde været inde i Ridehuset en dag eller to tidligere for at hente deres startnummer og T-shirts, men der var også tid til, at de sidste kunne få afhentet deres løbenummer.

I Tilstløberne er der tradition for at vi samles før og efter løbet, til de løb hvor vi er mange deltagere, og som det fremgår af billederne, så mødtes vi også denne gang.

 

Det obligatoriske hold foto blev taget, af en tilfældig forbi passerende, da vi skulle have alle deltagerne med på billedet. Det lykkedes faktisk kun delvist, da Jørgen var på vej tilbage fra baggageudleveringen, flere stod i den lange toilet kø og Karima ikke var til at finde, selv om hun faktisk løb løbet i selskabskjole.  

Alle som har været med til større motionsløb, kender den gode nervøse følelse der er lige inden at løbet bliver skudt i gang. Vi står en stor gruppe forventningsfulde mennesker, små hopper, twister, griner, og forsøger at forstå hvad der bliver sagt i højttaleranlægget, det er også en følelse af at man har glemt et eller andet. Har man fået nok at drikke? Hvor var det der var depoter? Kan jeg nå at løbe over at tisse inden start? Gør min knæ ikke lidt ondt? 😊

Så går starten

og man glemmer alle bekymringerne, nu er den eneste tanke – hvordan kommer man op til startlinjen og så løbet kan begyndes. Men med 7-8000 løbere, tager det lidt tid at komme op til den linje.

Endelig kan man starte med at løbe, og kan lægge mærke til det flotte solskin i ansigtet, de mange tilskuere og HKH Prinsen som står og giver high fives. Benene føles godt, og de første pr. km flyver afsted.

Det er en oplevelse af løbe store motionsløb, dejligt at se hele midtbyen af Aarhus være spærret af for biler, og at se de mange tilskuere der var mødt om for at vinke og heppe på løberne.

Omkring Tivoli friheden ses de fleste af løberne, det er ikke tit at vejret er så godt, og at smilene er så store som på netop sådan en fantastisk dag.

Til Royal Run løb vi ind igennem slotshaven, det er jo normalt ikke noget man har fornøjelsen af.

Efter løbet blev der hygget på mødestedet.