Vejret og humøret var helt forrygende godt, da 14 forventningsfulde ”Gamle Travere” tog afsted, på 2 dages travetur i området omkring Himmelbjerget og Gammel Ry, og det holdt hele turen.

Efter samling ved tst kørte vi til Hotel Himmelbjerget, hvor vi skulle overnatte efter mandagens planlagte hårde strabadser. 

Efter indkvartering mandag formiddag gik vi i skovene mellem Ry og Himmelbjerget op og ned af det bakkede terræn, så efter 12 km. var det tid til de medbragte madpakker. Efter et mindre hvil skulle eftermiddagens  planlagte tur så i gang og det foregik i det smukke område på” Sletten” ved Juulsø. Da de sidste 10 km. var overstået trængte alle til at få solens varme og støvet væk med en kold fadøl eller et køligt glas hvidvin. Velfortjent!!

Efter en lækker middag var der nogle der lige skulle på Himmelbjerget for at se den fabelagtige solnedgang over skovene i vest, det findes ikke smukkere.

Da morgenmaden var indtaget skulle tirsdagens program gennemføres. Det blev en helt forrygende dag med første etape fra Gammel Ry gennem lyngbakkerne og egeskovene til Klostermølle hvor de medbragte sandwich fra hotellet blev indtaget. Anden etape gik over landskabet omkring Salten Langsø tilbage til Gl. Ry. I alt 21 km. Efter 2 helt fantastiske dage med et vejr som ikke kunne være bedre og et humør helt i top hos alle deltagerne kunne de i alt 43 km.  godt mærkes i benene, men vi er klar til at gøre det igen og igen og igen for det var en rigtig god tur.