DAI-Jubilæumstur til Karolinenkoog-Tyskland

I år kan DAI Midtjylland fejre sit 90 års jubilæum, og samtidig kan DAI krolf fejre sit 10 års jubilæum. I den anledning havde DAI i samarbejde med De Grå Busser arrangeret en jubilæumstur med krolf på programmet til Karolinenkoog i Tyskland i perioden 09-10-19 til 11-10-19.

Fra tst deltog Bente og Bent Christensen. Vi var i alt 40 krolfspillere med på turen, og vi blev indkvarteret på hotel Pfahlershof, som ligger på en stor parklignende grund med legeplads, fiskedam, cykeludlejning, indendørs swimmingpool, sauna og børnezoo.

Desuden forefindes der 2 krolfbaner, som vi var meget spændte på at se. Det meste af turen til Tyskland øste det ned, og da vi så banerne bar de også præg af dette. Vi har aldrig spillet på lignende baner før. Nogle steder lå der mudder, som sugede fodtøjet fast, hvis man ikke ellers gled. Andre steder stod der blankt vand, men der er jo ikke meget, som holder en krolfer tilbage, så vi spillede de to baner om onsdagen, da vi ankom, og igen 2 baner om torsdagen.

Det var en stor udfordring, og som supplement til det hele, kom der en gang imellem en hane sammen med sine høns spankulerende ind mellem kuglerne.

Det var nogle fantastik gode og sjove dage vi havde, og alle morede sig trods de meget anderledes forhold.

Alle spillede altså 4 kampe og det samlede resultat blev så talt sammen, og vinderne blev derefter kåret.

Det lykkedes Bent med en god 2. dag at kæmpe sig frem til en 2. plads.

                                       Bent Christensen til højre med sølvmedalje

En fantastisk god og hyggelig tur med godt samvær både på og uden for banen – det er noget der kan anbefales, og DAI er allerede ved at undersøge muligheder for en ny krolftur til et andet sted næste år.

En stor tak til Aase Klitte Holmgren, DAI, som stod for arrangementet og turen.