Så er der fundet en samlet vinder af Aarhus Kaffe Cup. Onsdag den 22-08-18 spillede Kasketkarl og Hammelbanen om mesterskabet på banerne ved lokalcenter Søholm i Viby, og her løb Hammelbanen af med sejren – stort tillykke til dem.

Fredag den 24-08-18 var vores to hold i Kaffecuppen med i Puljefinalen i Skanderborg. Det var en dejlig dag, selvom der ind imellem kom nogle kraftige byger. Rent spillemæssigt, må vi nok sige, at ingen af holdene spillede op til deres bedste, så vi var ikke med i den bedste halvdel, da vi sluttede. Alligevel synes jeg at begge tst hold har spillet flot i denne sæson – Håber vi også er med næste år.

116 spillere fordelt på 29 hold deltog. Randers Krolf 1 var i en klasse for sig og vandt med 28 slag ned til nr. 2 Vestfjends 1.

På onsdag den 29-08-18 skal der så dystes om Aarhusmesterskabet i Bøgeskovhus. Tst deltager med 7 spillere, så jeg håber, at vi kan blande os i striden om medaljerne.

 

 

I får lige de officielle resultater fra puljerne i Kaffe Cuppen. Som I kan se, deler tst 1 faktisk førstepladsen i puljen med Kasketkarl, men Kasketkarl vinder så gruppen med færrest slag. Super flot gået tst 1!