Krolf med senioridræt

 

 

Hej krolfere

Så fik vi startet på sæsonen 2019, og vi var heldige endnu en gang - vejret var superflot, selvom prognoserne ikke havde været for gode.

22 spillere var mødt op, og vi havde mange gode kampe med bl. 12 'hole in one' fordelt med 7 stk. på bane 1 og 5 stk. på bane 2.

Endvidere blev banerekorden på 25 slag på bane 2 tangeret af Bent C.

Efter kampene samledes vi til kaffe og kage samt 1 lille en til halsen - alle havde det hyggeligt og nød det gode vejr.

Stor tak til dem, der har bagt kage, lavet kaffe og kommet med det lindrende til halsen.

Selvom vi næsten lige har rengjort banerne, så trænger de allerede igen - Så hvis der er nogle friske spillere, der kunne tænke sig at møde ved 9-tiden næste onsdag bevæbnet med rive, så kunne vi hurtigt få renset banerne igen.

Klubben har her ved opstarten fået doneret en 'ny' trækvogn af Rita Gabel - tusind tak - og vores altmuligmand Søren Bomholdt har lovet at tilrette den nye vogn til vores udstyr - også tusind tak til ham!

Altså en super god opstart.

Mange hilsner

Bent

 

   

 

Den nye krolfsæson 2019 starter onsdag den 03-04-19 kl. 10.00.

 

Krolfbanerne syd for tst-aktiv-centret er klargjort til sæsonåbning

Her håber vi på at se alle de gamle medlemmer, såvel som nye.

Prisen for en hel sæson er den samme som sidste år, nemlig 125 kr. Alle medlemmer i 2018 bedes derfor indbetale dette beløb snarest, såfremt de ønsker at spille i 2019. Mange har allerede betalt.

Tidligere sluttede vi med at spille i oktober måned, men de sidste par år har vi spillet hele året, altså også efterår og forår (vinterperioden). Det giver ofte lidt ekstra udfordringer, idet vejret og årstiden påvirker spillet (frosne baner, sne, blæst, nedfaldende blade mv.), men det har også sin charme.

Her i vinter har 19 spillere været ude at spille. Gennemsnitlig har der været ca. 12 spillere pr. gang, hvilket er flot (om sommeren er der ca. 25 spillere pr. gang).

Selvom spillet er lidt sværere om vinteren, så er der alligevel fine resultater.

I november måned 2018 blev der sat ny banerekord på bane 1, og i vinterperioden er der lavet 80 ”Hole in One”.

Den 06-03-19 mødte 8 spillere 1 time før spillet startede og rengjorde begge baner, så de er klar til den nye sæson. Det er en fornøjelse med det gode sammenhold, der er i krolfafdelingen – når der skal laves noget, møder der altid folk op for at hjælpe. Stor tak til alle dem.

Nogle steder er der om vinteren mulighed for at spille krolf indendørs. Dette arrangeres så i sportshaller, hvor klubberne har lavet specielt udstyr, således at det er muligt at udnytte de i forvejen eksisterende huller i gulvene (hvor f.eks. standerne til badmintonnet sættes i). Kuglerne er så skiftet ud med f.eks. små bolde/tennisbolde med sand i eller lignende – der er ingen bestemte regler vedrørende udstyret, så der eksperimenteres en del.

Vi har i vinteren været inviteret ud til 3 sådanne stævner, men der er endnu ingen i klubben, der har taget udfordringen op.

Vi håber selvfølgelig på at se en masse nye medlemmer i denne sæson.

Hvis du er interesseret og mener, at det kunne være sjovt at prøve at spille krolf – så mød op og deltag gratis et par gange. Vi spiller onsdag formiddag kl. 10 til kl. 12 på banerne ved petanque-banen i tst Aktivcenter, Tilst Skolevej 13a, 8381 Tilst. Selvom du aldrig har prøvet det før, så mød op lær spillet at kende – vi skal nok hjælpe dig i gang, og udstyret låner du af klubben. Det sociale spiller en stor rolle i klubben, og alle ved godt, at vi ikke alle kan være lige gode, men der er plads til alle. Det primære er spillet og det sociale.

Efter træningen samles vi ofte bagefter til en snak og en kop medbragt kaffe.

Prøv det!!

Hvis du er interesseret og vil vide mere, kan du kontakte holdleder Bent Christensen på mobil 29638197

 

Vi spiller onsdage kl. 10.00 – 12.00

Sted: Krolbanerne syd for tst-aktiv-centret (ved petanque/kunstgræsbanen)
Kontingent kr. 125,-/årligt
Kontakt: Bent Christensen - mobil: 29638197 - mail: b_b_c@stofanet.dk

 

Krolf er for alle

Resultatliste - se menupunkt "Resultatliste"