Start på indendørs aktiviteter

Bedste kollega på "Idræts - badminton og bordtennisholdet"

Bestyrelsen var samlet tirsdag 11.08.20 bl.a. for at drøfte hvordan vi sikrer en tryg og positiv gennemførelse af vore indendørs aktiviteter "idræt" om tirsdagen (start 18.08.20) og "badminton" & "Bordtennis" om torsdagen (start 20.08.20).

Flg. bedes iagttaget:

Omklædning og bad:

Der vil være mulighed for at benytte omklædningsrummene - men kun med 8 i hvert rum. Der vil være mulighed for at bade, men kun 2 ad gangen - de 2 midterste brusere må ikke benyttes. Derfor måske en fordel indtil videre at komme omklædt hjemmefra. Sko, tøj, tasker kan stilles i den store hal på tilskuerpladserne

Afspritning/rengøring:

I tst-aktiv-centret er der opsat sprit ved alle indgange og på toiletterne er der nu kontaktfrie vandhaner således man blot skal vaske hænder.

Under træningen er der adgang til håndsprit og spritklude, som skal anvendes efter behov også til aftørring af redskaber f.eks. ketchere/bolde/bads (berøringsflader).

Der er opsat skilte uden for hallerne, omklædningsrum, caféen og mødelokaler om hvor mange der må være i lokalerne.

Ved brug af gymnastikmåtter bedes badehåndklæde medbragt - måtten aftørres med spritklud efter brug. Godt alternativt er at medbringe egen "måtte".

tst-caféen

Caféen er åbnet igår og der må være 40 siddende gæster under hensyntagen til afstandskravene. Der vil som tidligere blive lavet kaffe og mulighed for køb af drikkevarer. Der er håndsprit ved indgang til caféen og kontaktfrie vandhaner på toiletterne. Kaffekander/termokander vil løbende blive afsprittet......og "hyggen" rundt om bordene er der fortsat.

Vi glæder os til at se dig

Senioridræt og den øvrige ledelse af klubben har gjort sit yderste for, at du skal føle dig tryg og vi kan love dig at vi fortsætter med det, men appellerer også til "selvansvarlig" af os allesammen. Vi står sammen og "lukker" ikke Coronaen ind i tst.....

På et savnet og glædeligt gensyn

På vegne af bestyrelsen og instruktører

Bjørn